مدیریت ساختمان، مسئولیتی دشوار

مدیریت ساختمان، مسئولیتی دشوار

مدیریت ساختمان از آن دست وظایفی است که هر کسی توان انجام آن را ندارد. مدیریت ساختمان به ظاهر وظیفه ایی ساده می آید اما به واقع مسئولیتی سنگین می باشد که سختی ها و دشواری های خاص خود را دارد.

مدیریت ساختمان، مسئولیتی دشوار

مدیریت ساختمان واژه ایی آشنا در عصر امروز ما می باشد و شاید بر خلاف سایر پست های مدیریتی، از محبوبیت و مزایای خاصی برخوردار نباشد. البته این موضوع بستگی به بزرگی و وسعت ساختمان مسکونی شما دارد. در مجتمع های بزرگ مسکونی مدیریت ساختمان به عنوان یک شغل می تواند مطرح شود که دارا ی مزایای اقتصادی برای فرد نیز است.

مدیریت ساختمان در ابعاد کوچک تر، وظیفه ایی است که ساکنین و مالکان واحد های مسکونی در مجمع عمومی ساختمان بر عهده ی فردی به عنوان مدیر ساختمان  قرار می دهند تا بدین وسیله مشکلات و مسائل مربوط به ساختمان حل و فصل شود.

 

 برای مدیریت ساختمان ابتدا باید یک هیئت مدیره تشکیل داد. اعضای هیئت مدیره را معمولا فرد در نظر میگیرند تا بتوانند در تصمیمات به اجماع برسند. اعضای هیئت مدیره از ساکنین و مالکین واحد های تشکیل می شود. مدیریت ساختمان معمولا به مدت یکسال بر عهده شخصی می باشد و پس از آن دوباره با تشکیل مجمع عمومی ساختمان  و رای ساکنین مشخص می شود که آیا فرد به فعالیت خود ادامه دهد یا برکنار شود.

مدیریت ساختمان چه وظایفی دارد؟

مدیریت ساختمان  دارای وظایف متعددی است و به طور کلی با هر آنچه که در رابطه با ساختمان و ساکنین آن  است، مربوط می شود. در مدیریت ساختمان به مسائلی مانند استفاده از مشاعات، هزینه های جاری مانند تعمیر و زیباسازی ساختمان، هزینه ها ی مربوط به آب و برق و گاز، هزینه های مربوط به نگهداری و تعمیر تاسیسات و آسانسور و ... توجه می شود.

در برخی از ساختمان های مسکونی از سرایدار، نگهبان و یا حتی باغبان برای فضای سبز محیط ساختمان استفاده می شود . استخدام، اخراج و تسویه حساب کردن با نیرو های خدماتی همه و همه جزء وظایف  مدیریتی ساختمان محسوب می شود و شخص مدیر ساختمان باید بر آنها نظارت داشته باشد و پاسخگوی ساکنین باشد.

 یکی دیگر از وظایف مدیریتی این است که مدیر ساختمان باید سعی کند تا با ساکنین رفتاری تعاملی داشته باشد. این موضوع هنگام پرداخت شارژ ماهیانه  اهمیت خود را نشان می دهد. مدیریت ساختمان باید به طور منظم و جدی نسبت به اخذ شارژ از ساکنین اقدام کند. در صورتی که هر یک از ساکنین از پرداخت شارژ سر باز زند، مدیریت ساختمان می تواند طبق قانون واحد و ساکنین آن را از شرایط رفاهی ساختمان منع کند.

 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)