شارژ آپارتمان چگونه هزینه می شود ؟

شارژ آپارتمان چگونه هزینه می شود ؟

هزینه شارژ آپارتمان با امکانات و خدمات خاص بیشتر است و همه ساکنین باید مبلغ مشخص شده را پرداخت کنند، برای مثال بخشی از هزینه به استخدام باغبان برای نگهداری فضای سبز اختصاص می‌یابد و ...

شارژ آپارتمان چگونه هزینه می شود ؟

شارژ آپارتمان همواره یکی از دغدغه های این سبک از زندگی بوده و هست ،چرا که ازسویی باید با توجه به شرایط ساختمان و نفراتی که در آن ساکن هستند و همچنین امکاناتی که ساختمان و مجتمع  و یا آپارتمان از آن بهره مند است  اقدام به محاسبه ی شارژ کرد و از سویی دیگر باید با ریز بینی، دقت و دانش اقدام به هزینه شارژ آپارتمان نمود.

در هر دو جریان چه محاسبه و اخذ شارژ آپارتمان از ساکنین و چه نوع هزینه کرد آن همواره و  همیشه اختلاف نظر و بحث وجود داشته و کمتر آپارتمان و ساختمانی را می توان یافت که در آن مشکل شارژ و هزینه کرد در  آن وجود نداشته باشد. از این رو قانونگذاران بر آن شدند تا قوانین کلی در رابطه  با شارژ آپارتمان وضع کنند تا اختلافات به حداقل خود برد.

در قدم اول  بهتر است تا  از ساکنین خواسته می شود نسبت به قوانین و فرهنگ آپارتمان نشینی آگاهی یابند. اگر ساکنین آپارتمان  با فرهنگ آپارتمان نشینی آشنا باشند، سخت ترین و مهم ترین مرحله ی کار انجام خواهد شد چون در این صورت  لازم نیست تا مدیر ساختمان از نحوه  ی محاسبه شارژ آپارتمان و هزینه کرد آن و همچنین مسائل مربوط به مشاعات و حفظ و نگهداری ساختمان توضیح دهد و آنها را مجاب کند  همه در آپارتمان مسئول هستیم و برای حفظ ساختمان باید مشارکت نمود.در مرحله ی بعدی  از مدیریت ساختمان خواسته می شود تا نسبت به  دریافت شارژ آپارتمان  و هزینه کرد آن مستند سازی کند و همواره گزارشات مالی ساختمان را مکتوب در اختیار ساکنین قرار دهد تا  دخل و خرج آپارتمان به صورت شفاف در اختیار کلیه ی ساکنین قرار گیرد تا از هرگونه سوء استفاده  از آن جلوگیری شود.

 

چگونه باید شارژ آپارتمان را هزینه کرد؟

برای آنکه بدانید چگونه باید شارژ آپارتمان را هزینه کرد؟ در ابتدا سعی کنید تا لیستی از تعداد طبقات مجتمع، تعداد واحد ها ، تعداد نفراتی که در واحدها زندگی می کنند، میزان امکانات وجود در ساختمان، مواردی که در ساختمان باید تعمیر شود اعم از نمای ساختمان، لوله های آب ، سیم کشی های برق و حتی آیفون ها، لامپ ها و هر آنچه که مربوط به حفظ و نگهداری ساختمان است را تهیه کنید، سپس بین نیاز های ساختمان اولویت بندی کنید و اقدام به صرف شارژ آپارتمان کنید.

طبق ماده 28 قانون آپارتمان نشینی این موارد جزء هزینه کرد شارژ آپارتمان محسوب می شود: هزینه‌ی آب، برق و گاز مشترک، هزینه های مربوط به نیروهای خدماتی مانند نگهبان، سرایدار ، باغبان ، هزینه های مربوط به حفظ و نگهداری و تعمیر و تجهیز ساختمان، هزینه ها  تهیه اقلام مورد نیاز برای ساختمان مانند لامپ های راهرو ها و راه پله ها ، بیمه ساختمان در برابر آتش سوزی و حوادث ساختمان . همچنین زیبا سازی نما، تعمیرات لوله های آب و گاز، سیم های برق، تعمیرات و نگهداری آیفون ها، درب های الکترونیکی پارکینگ ها، نصب، نگهداری و تعمیر دوربین های مدار بسته،... می تواند جزء هزینه کرد آپارتمان باشد، البته بدیهی است که برخی هزینه ها به صورت ثابت محاسبه می شود مانند هزینه های مربوط به آب، برق، گاز، نظافت و دستمزد نیرو های خدماتی و برخی دیگر از هزینه ها به صورت فصلی و یا سالیانه منظور می شود، مانند تعمیرات ساختمان که متناسب با فصل و زیبا سازی آن است که معمولا به بهانه ی سال نو در اواخر سال انجام می شود.

آگر به دنبال آسایشی نو در ساختمان خود هستید خواندن کتاب مدیریت حرفه ای ساختمان را از دست ندهید!

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)