شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟

شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟

براساس ماده ۲۸ قانون آپارتمان نشینی، شارژ آپارتمان برای هزینه‌های آب، برق و گاز، خدماتی مانند نگهبان و باغبان، حفظ و نگهداری ساختمان، تهیه اقلام مورد نیاز و بیمه ساختمان برابر حوادث مناسب است.

شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟

شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟ پرسشی مهم در مجتمع های مسکونی، اداری و تجاری است. محاسبه شارژ آپارتمان و نحوه مصرف آن همواره یکی از دغدغه های ساکنین مجتمع های بزرگ است. شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟ سوالی است که پاسخ آن نیازمند دانش و آگاهی در زمینه قوانین آپارتمان نشینی می باشد. برای اینکه بدانید شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟ ابتدا باید لیستی از تعداد طبقات مجتمع، تعداد واحد ها ، تعداد نفراتی که در واحدها زندگی می کنند، میزان امکانات وجود در ساختمان، مواردی که در ساختمان باید تعمیر شود اعم از نمای ساختمان، لوله های آب ، سیم کشی های برق و حتی آیفون ها، لامپ ها و هر آنچه که مربوط به حفظ و نگهداری ساختمان است را تهیه کنید.

 

 

برای اینکه به درستی بدانید شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟ باید بتوانید بین نیاز های ساختمان اولویت بندی کنید و سپس اقدام به صرف شارژ آپارتمان کنید. در امور مالی ساختمان ها در ابتدا پرداخت قبض های انرژی دارای اهمیت است. در مجتمع ها معمولاهر واحد مبلغی شارژ را در رابطه با واحد خود در نظر میگیرد علاوه بر آن هزینه کلیه مخارج مشاعات نیز بر عهده مشترکین خواهد بود و همگان ملزم به پرداخت آن می باشند.

شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟، پرسشی مهم در اداره ی آپارتمان

 با  وجود اینکه  سال های نسبتا زیادی از زندگی آپارتمان نشینی می گذرد اما هنوز هم زندگی کردن در آپارتمان ها  با مشکلات بزرگ و کوچکی دست و پنجه نرم می کند . یکی از این مشکلات مربوط به بودجه ی ساختمان و هزینه کرد آن می شود. منظور از بودجه ی ساختمان همان مبلغ شارژی است که مشترکین ملزم به پرداخت آن هستند که خود نیز دارای مشکلات خاصی است. در مرحله بعد این سوال مطرح می شود که شارژ آپارتمان چگونه باید مصرف شود؟ برا ی پاسخ این سوال کافی است تا نگاهی به ماده 28 قانون آپارتمان نشینی بیاندازیم. در این قانون در مورد چگونگی مصرف حق شارژ آپارتمان ها اینگونه آمده است که هزینه کرد شارژ ساختمان باید صرف موارد زیر شود.هزینه‌ی آب، برق و گاز مشترک، هزینه های مربوط به نیروهای خدماتی مانند نگهبان، سرایدار ، باغبان ، هزینه های مربوط به حفظ و نگهداری و تعمیر و تجهیز ساختمان، هزینه ها  تهیه اقلام مورد نیاز برای ساختمان مانند لامپ های راهرو ها و راه پله ها ، بیمه ساختمان در برابر آتش سوزی و حوادث ساختمان .

هزینه کرد مجتمع ها بر اساس وسعت ساختمان ها نیز می باشد و معمولا در هر ساختمان مجمع عمومی ساختمان با رای ساکنین آن تصمیم می گیرند که شارژ ساختمان را چگونه و برای چه مصارفی هزینه کنند. مواردی که در این ماده از قانون آماده است تقریبا در همه ی ساختمان ها وجود دارد و همگی  به نوعی جزء هزینه ی مشاعات  ساختمان محسوب می شوند. در بسیاری از ساختمان ها همواره مبلغی را جهت زیبا سازی مجتمع در نظر میگیرند بخصوص اگر فضای سبز مناسبی هم داشته باشند برای زیباسازی آن از نور پردازی نیز استفاده می کنند و مشترکین هزینه ی این موارد را نیز متعهد می شوند.

آسایشی نو را با مطالعه کتاب مدیریت حرفه ای ساختمان تجربه کنید!

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)