وظایف مدیر ساختمان را بدانید.

وظایف مدیر ساختمان را بدانید.

وظایف مدیر ساختمان را می توان به طور خلاصه اینگونه بیان کرد: اخذ شارژ از مشترکین و پرداخت هزینه ها، مستند سازی از امور مالی مجتمع، بیمه کردن ساختمان در برابر حوادث و آتش سوزی، حفظ و نگهداری از ساختمان و ... .

وظایف مدیر ساختمان را بدانید.

وظایف مدیر ساختمان محدود به اداره کردن ساختمان نمی شود بلکه مدیر ساختمان باید توانایی برخورد و تعامل با ساکنین ساختمان را نیز داشته باشد. اداره کردن اجتماعی از انسان ها کار ساده و آسانی نمی باشد و یک مدیر ساختمان برای اینکه بتواند موفق عمل کند باید نسبت به علومی مانند حسابداری، اجتماعی و حقوق آشنایی داشته باشد و توانایی به کارگیری آنها را  نیز جهت مدیریت ساختمان داشته باشد.

وظایف مدیر ساختمان صرفا مربوط به ساختمان و ساکنین آن نیست. یک مدیر آگاه در ابتدا باید از حقوق قانونی خود برای مدیریت مجتمع نیز آگاهی داشته باشد. یک ساختمان مسکونی همواره با مشکلات مختلفی روبرو خواهد شد . مدیر ساختمان باید بداند که قانون تا چه حد از حقوق قانونی او حمایت می کند و یک مدیر تا کجا می تواند پیش رود.

 

وظایف مدیر ساختمان به کوچکی و یا بزرگی ساختمان مربوط نیست، تنها دامنه وظایف محدود می شود و مسلم است که در یک مجتمع بزرگ حجم کار بیشتر است. در ساختمان های کوچک معمولا در قبال وظایف مدیر ساختمان مزایای خاصی به وی تعلق نمی گیرد مگر اینکه ساکنین بر این موضوع توافق کنند، اما در مجتمع های بزرگ مدیریت ساختمان به عنوان یک شغل مطرح است و می تواند طبق قانون حقوق و مزایا داشته باشد.

با وظایف مدیر ساختمان آشنا شوید.

وظایف مدیر ساختمان را می توان اینگونه برشمرد:

ابتدایی ترین، مشکل ترین و مهمترین  وظیفه مدیر محاسبه شارژ هر واحد و اخذ آن از مشترکین است. ساختمان های مسکونی همیشه با پرداخت شارژ با مشکل مواجه هستند چرا که همواره افرادی پیدا می شوند که از پرداخت شارژ به بهانه های مختلف سرباز می دهند. از وظایف مدیر ساختمان این است که با جدیت به جمع آوری شارژ ساختمان بپردازد و با افراد خاطی برخورد کند. بهتر است مدیر همواره از امور مالی ساختمان گزارشات مستندی را به ساکنین ارائه دهد.

 

یکی دیگر از وظایف مدیر ساختمان توجه به حفظ، نگهداری و زیبا سازی ساختمان است. تعمیرات تاسیسات، نظافت ساختمان، استخدام افرادی به عنوان باغبان، نگهبان سرایدار نیز از وظایف مدیر ساختمان است. در همین راستا پرداخت حقوق، استخدام و اخراج نیرو های خدماتی ساختمان و نظارت بر کار آنها بر عهده ی مدیر می باشد.

از مهمترین وظایف مدیر ساختمان حفظ امنیت ساختمان است. برای این منظور  مدیر ساختمان باید در ابتدا با استفاده از بیمه هایی مانند بیمه آتش سوزی و حوادث، ساختمان را در برابر حوادث احتمالی بیمه کند تا در صورت بروز حادثه ساکنین با مشکل مواجه نشوند. در بسیاری از ساختمان ها این امر نادیده گرفته می شود چون وقوع حادثه را محتمل نمی دانند، اما باید گفت که حادثه هرگز خبر نمی کند و می تواند در ظرف حتی چند ثانیه خسارات زیادی را به ساختمان و ساکنین آن وارد کند.

نصب دوربین های مدار بسته در ساختمان به منظور کنترل رفت و آمد ها نیز از جمله وظایف مدیر ساختمان در راستای حفظ امنیت آن است. استفاده از دوربین های مدار بسته در جلوی درهای ورودی ساختمان، پارکینگ ها، راهروها و پله ها از جمله وظایفی است که مدیر ساختمان باید انجام  دهد.

 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)