بامدیریت مجتمع های اداری بیشتر آشنا شوید.

بامدیریت مجتمع های اداری بیشتر آشنا شوید.

در مدیریت مجتمع های اداری به نوع فعالیت و خدماتی که افراد در مجتمع های اداری ارائه می دهند توجه می شود و سعی بر آن است تا با حفظ یکپارچگی مجتمع، هر یک از اصناف مستقل از یکدیگر فعالیت خود را انجام دهند.

با مدیریت مجتمع های اداری بیشتر آشنا شوید.

مدیریت مجتمع های اداری نیز  مانند سایر مجتمع های دیگر دارای قوانین و مقرراتی می باشد. در واقع در یک مجتمع اداری همان مسائلی وجود دارد که یک مجتمع مسکونی با آن مواجه است. در مجتمع اداری سعی می شود تا فضا به گونه ایی در اختیار ساکنین و مالکان قرار گیرد تا منطبق بر شغل و خدمات آنها باشد. در مدیریت مجتمع های اداری سعی می شود تا افراد در عین اینکه در کنار هم هستند بتوانند مستقل از یکدیگر فعالیت کنند و به ارائه خدمات خود بپردازند.

مدیریت مجتمع های اداری می تواند بر عهده فرد یا افرادی از مجتمع باشد. این موضوع بستگی به توانایی افراد و همچنین گستردگی مجتمع های اداری دارد. معمولا در مجتمع های اداری کوچک در طی جلسات عمومی که با ساکنین و مالکان گذاشته می شود تصمیم گرفته می شود تا یکی از ساکنین مدیریت ساختمان اداری را برعهده بگیرد.

 

برای مدیریت مجتمع های اداری بزرگ گاهی اوقات مجمع عمومی ساختمان پیشنهاد می کند تا  فردی را به عنوان مدیر ساختمان استخدام کند . این فرد یک شخص عادی و بازنشسته نیست که برای پر کردن ساعات بیکاری خود به دنبال پست مدیریتی باشد. مدیریت ساختمان امروزه یک تخصص و مهارت است. گروه های آموزشی وجود دارند که افراد را برای مدیریت ساختمان پرورش می دهند. این افراد دارای دانش و مهارت در زمینه ی حقوق ، علوم انسانی و حسابداری هستند و معمولا با یک تیم مدیریتی در تماس و ارتباط می باشند.

مدیریت مجتمع های تجاری چگونه انجام می شود؟

برای مدیریت مجتمع های اداری ابتدا باید اساسنامه ایی تدوین شود. این اساسنامه براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران باید تنظیم شود و کلیه ساکنین موظف به رعایت قوانین و مقررات آن می باشند.

در مدیریت مجتمع های مسکونی هزینه شارژ بر اساس نوع خدمات، موقعیت ملک و طبقه مورد محاسبه قرار می گیرد. مشترکین علاوه بر پرداخت شارژ ملک خود موظف هستند تا هزینه های جاری مجتمع مانند هزینه های مربوط به تعمیر تاسیسات( آسانسور، پله برقی، شوفاژ خانه و..)، هزینه های مربوط به نظافت و زیبا سازی مجتمع، هزینه های مربوط به تامین امنیت مانند نگهبانی را پرداخت کنند.

 

یکی از وظایف مدیریتی مهم در مجتمع های اداری این است که مدیریت باید همواره از میزان بودجه و هزینه ایی که  انجام می دهد مستند تهیه کند و اسناد را در اختیار مالکین و ساکنان مجتمع قرار دهد. این امر باعث  شفاف سازی در امور مالی مجتمع می شود و از هر گونه سوء استفاده جلوگیری  می کند. در این راستا پیشنهاد می شود تا از نرم افزار هایی که برای این کار طراحی شده اند استفاده کرد که از آن جمله می توان به نرم افزار سماء اشاره کرد که امکانات خوبی را برای مدیریت مجتمع های اداری در اختیار شما قرار می دهد.

در مدیریت مجتمع های اداری سعی می شود فضای مجتمع به گونه ایی اداره شودتا آرامش و امنیت در آن جریان داشته باشد و چنانچه این آرامش و امنیت  به هر علت دچار آشفتگی شود از سوی مدیریت مجتمع با آن برخورد می شود.

در مدیریت مجتمع های اداری سعی می شود تا مجتمع را در برابر آتش سوزی، صاعقه، زلزله بیمه کرد. چنانچه این امر انجام نشود شخص مدیر و هیئت مدیره باید تبعات آن را بپذیرند.

 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)